Wie zijn wij?

Over ons

Wie zijn wij?

Nordic Pharma is een leverancier van geneesmiddelen en medisch-technische hulpmiddelen. Wij zijn een jonge, snelgroeiende onderneming met producten op het gebied van gynaecologie, anesthesiologie, oncologie en infectie ziekten.

Als Nordic Pharma vinden wij het belangrijk om samen met onze klanten (voorschrijvers en patiënten) te kijken hoe wij met onze producten zoveel mogelijk waarde voor patiënten en behandelaren kunnen toevoegen/leveren. Wij willen dan ook een actieve rol spelen in het verbeteren van de zorg in die gebieden waarvoor wij producten leveren. Wij  doen dat door naast het aanbieden van onze producten en diensten, patiënten en behandelaren te ondersteunen in het weghalen van barrières die hen beletten optimale zorg te verlenen.

Nordic Pharma B.V. maakt als  Nederlandse verkooporganisatie onderdeel uit van de Nordic Group en is sinds 2007 aanwezig in Nederland. De Nordic Group is een snelgroeiende  groep in particulier eigendom die sterk de nadruk legt op de ontwikkeling en het op de markt brengen van ziekenhuis-, en weesgeneesmiddelen.

De Nordic Group ontstond in 1995 met de oprichting van de eerste organisatie van Nordic in Scandinavië. In de daaropvolgende jaren breidde de Nordic Group haar geografische aanwezigheid uit over heel Europa en heeft nu vestigingen in meerdere landen. De groep breidde ook haar product portfolio aanzienlijk uit. Sinds haar oprichting zet Nordic Pharma haar expansie voort middels autonome groei en strategische samenwerking.

Aanvullende informatie kan worden gevonden op de website van de Nordic Group op: www.nordicpharma.com

Onze visie